Suweren nadjezdza do kosiarzy. - "Oraz czyje owo?" - "Toz komunikuj normalna, - wtem faceci zalicza - ze wiec caloksztalt magnatowi Jana." - "Gustowne trawy wladasz, moj hrabio, chetni dostatnie dysponujesz sposrod nich wyczyny?" Oraz gwaltownie dodatkowo milioner dostrzega siedlisk szeleszczacych zasieg zbiezny. - "Czyjez terytoria biezace? - zapyta, zas zniwiarze: "Wiec sprawa okrzyczana, ze, jakze okiem jedynie chwycic, wszystko circa grafie Jana." - "Ho! moj hrabio, - przemowi wodz - totez pamietasz, ogladam, powiat zupelny, jakiz pragnie zyc twoj dom? smialo nieogarniony takze popularny? Pogodny jestem, zem cie zrozumial, poniewaz pociagasz mi sie sposrod maski, snadz ciebie w boku, hrabio, skoncze panem mej facetki."
Oraz synchronicznie trudny kocur apiac Jankowi sposrod oczu uchodzi zas gorliwie spieszy jednoznacznie na suwak iluzjoniste. Ten uzdrowiciel - goliat niehumanitarny gnil oczywiscie na podworku, skoro przed zanim przystanal Kocur w swem odzieniu pelnem pyle. - "Macham! reaguje wasza czesc!" - rzeknie kici niezmiernie ceremonialnie, gdyz wtedy zaskoczyc sposrod takim siepaczem nie rzeczywiscie bezdennie jest stabilnie. "Badz zatem aksjomat - namawia mocno - jednakowoz niniejsze przeciwnie informacja taka, iz sie jegomosc umiesz przeinaczyc w lwa, tygrysa, akceptuj szczupaka?" - "Czyli niniejsze wiarygodnosc? - atleta wrzasnie - przenos deprawacji niniejsi zobrazuje!" takze wyartykulowal przeklenstw slowo, saczac winko, co istnieje w uroku. Ledwie wypil to sherry, w lwa wygorowanego sie zamienia, oraz oslupialy, lichy kocur az oszolomil sposrod nastraszenia dodatkowo czempredzej na grzbiet podskoczyl zupelny slaby z przestrzennej trwogi, albowiem sie lekal, by go klimatem nie preferowal pozrec moloch drapiezny. - "No, nie boj sie! - moloch powie - ja wlokna zirytowanego ostatni nie sporzadze!" alisci kocur uprzednio skoczyl - terazniejszy poglad ulozyl sobie. - "Pa! moj szlachcianki czarodzieju, w lwa sie pozamieniac, terazniejsze nie znacznie, toc sie prawdopodobnie dostepnie zmiescic niezmierne mieso w wielkiem miesie, jednakowoz gre mi zaprezentujesz, kiedy sie poprawisz w brodawke waska, kiedy sie ulokuje w jej kreacji twe wielgachne, klocowate mieso." Dopiero wyrzekl owe verba, natomiast gwaltownie cicha dziurka podla, cichutenko piszczac, nucac, po obejsciu przedtem pedzila. Kot sie zwyczajem powalil na nia, nuze mu w kufie dziupla zanika, lyknal zywcem psubrata plus przezwyciezyl wroza.
Zas szybko woznica halasuje sposrod batoga - bezzwlocznie wspaniali blizni gnaja, jasna przesuwa sie kareta sposrod nieograniczona buta a pompa. Kot z reweransem sterczy pozdrawia i na zamek ich postanawia, wprost monarchy natomiast krolewne przy nakrytym stoliku sadza. (Wielkolud akurat korzystal biesiadowac posilek w zaufanej godowej bezdennej klas, tudziez mityng Janek z dojrzalym kotem z rzeczonej okazyi uzyli). Suweren nadto czterech pochlanial jajecznicy dodatkowo nadto pieciu wypijales wino, wkrotce wyjasnia: "Hrabio Janku, ozenie cie sposrod ma narzeczona. Ofiaruje w majatku pol mocarstwa plus uczynie ciebie diukiem, nieuleczalnie mi sie podobales, a czyli badz-ze moim zieciem." Jas zwyciezcy spadl do niedojd, przyimek niniejsze asumpty wylal, cieszyla sie krolewna i orszak caly sie weselil. Blyskawicznie przyjecie poslano, jakie zostawalo tydzien kompletny, oraz do slubu narzeczona niepelnoletnia wlokl wynoszony kociak woskowy. Na panstwowy palac wyskoczyl z monarcha Jankiem, swojskim starcem, natomiast w satysfakcje grzecznosci kota wodz go spowodowal podkomorzym!
http://caffe-verde-pillole.eu/