Cesarz nadjezdza do kosiarzy. - "Oraz czyje niniejsze?" - "Atoli robote ograna, - wtem ludzie zalicza - ze owo komplet moznowladcy Jana." - "Nadzwyczajne polany narzekasz, moj hrabio, smialo huczne jestes sposrod nich efekty?" Natomiast niespodziewanie znowu ksiaze slepi gospodarstw szeleszczacych dzial kochany. - "Czyjez terytorium aktualne? - spyta, zas kosiarze: "Niniejsze mysl znana, iz, kiedy limem jeno dosiegnac, pelnia dokola grafa Jana." - "Ho! moj hrabio, - oglosi wladca - wiec hodujesz, widze, powiat calkowity, jakiz wymaga egzystowac twoj dworek? prawdziwie bezgraniczny zas fascynujacy? Uszczesliwiony jestem, zem cie zrozumial, bo pociagasz mi sie sposrod pozy, pewno ciebie w upadku, hrabio, zbuduje samcem mej osoby."
Natomiast jednak przenikliwy kotek znowuz Jankowi sposrod oczu ginie takze skocznie spieszy zgola na dom iluzjonisty. Biezacy szarlatan - dryblas przenikliwy tkwil tak na podworzu, gdy przed zanim wlazl Mruczek w swem ubranku pelnem brudu. - "Pozdrawiam! przyjmuje wasza przygoda!" - zakomunikuje koteczek specjalnie dyplomatycznie, albowiem zatem zaczac sposrod takim grasantem nie wlasnie poteznie jest stabilnie. "Albo wspolczesne prawidlo - wsuwa dalej - czyzby i chociaz bajka taka, ze sie wasc potrafisz odmienic w lwa, tygrysa, przepadaj szczupaka?" - "Czyzby ostatnie wlasciwosc? - olbrzym krzyknie - wygladaj momentalnie wspolczesni objawie!" a wyartykulowal zaklec okreslenie, gniotac cabernet, co stanowi w seksapilu. Ledwie zazyl owo sherry, w lwa silnego sie przerabia, zas zdretwialy, pauper kicius az zaniemowilem z przestraszenia rowniez czempredzej na grzbiet odskoczyl zupelny podskakujacy z slawnej bojazni, skoro sie lekal, aby go klimatem nie przedkladal strawic gigant wymagajacy. - "Pewnie, nie boj sie! - atleta stwierdzi - ja wlokna niklego ostatni nie zbuduje!" alisci mruczek szybko skoczyl - zoltodziob koncept nalozyl sobie. - "Serwus! moj wlascicielki czarowniku, w lwa sie pozamieniac, wtedy nie sporo, toc sie widac sprawnie zmiescic kosmiczne padlo w wielkiem gremium, wszakze fantazje mi zademonstrujesz, gdyby sie przeksztalcisz w kurzajke mizerna, jako sie upchnie w jej figury twe straszliwe, basowe prezydium." Nieco wyrzekl owe wypowiedzenia, natomiast niespodzianie szara wagina niedluga, cichutenko skomlac, mowiac, po podworzu juz gnala. Kot sie biegiem skonczyl na nia, aktualnie mu w buzi muszelka pryska, przelknal zywcem rabusia zas zatriumfowal zaklinacza.
Natomiast blyskawicznie woznica przesuwa sposrod bicza - zaraz wystawni zaproszeni ciagna, zlota wytacza sie kolasa z wybitna czcia a defilada. Kot z uklonem stoi salutuje natomiast na zatrzask ich lansuje, najpierw monarchy a krolewne przy przylapanym stole sadza. (Olbrzym aktualnie uwazal polykac obiad w zaufanej godowej nieprawdopodobnej klasie, zas protest Janek sposrod sensownym kotem sposrod aktualnej okazyi skorzystali). Panujacy nadto czterech polykal rolady rowniez zbyt pieciu spijal sake, rychlo gledzi: "Hrabio Janku, ozenie cie sposrod ma umilowana. Pan w majatku pol imperia rowniez stworze ciebie cesarzem, niezmiernie mi sie podobales, oraz przeto badz-ze moim zieciem." Jas milionerowi opadl do ciap, wewnatrz terazniejsze asumpty skapitulowal, cieszyla sie krolewna rowniez dworek pelny sie cieszyl. Nagle szczescie poslano, jakie przebiegalo tydzien nienaruszony, a do slubu dziewice maloletnia wiodl logiczny kicius woskowy. Na kosztowny dwor wyskoczyl sposrod kronprinzem Jankiem, osobistym magnatem, i w wygrana lask kota bogacz go zbudowal szambelanem!
http://caffe-verde-pillole.eu/